Vrouw wil daten Dating Sites Getest Geile Moeders Smart Cams en Hoeren

Een echte blonde neukslet uit de jaren '90

Blonde neukslet

De eerste retro foto in deze afdeling is nog redelijk recent. Een neuksletje uit de jaren '90 met een lekker klein kontje en een krappe gleuf. Ook heeft ze een paar mooie spitse tietjes en natuurlijk een flinke pijpkop. Een paar gladde kleedjes erbij en een pose van 'steek 'm er maar in' en we hebben een echte porno babe.

 

Een kijkje in een Thaise SM Club

SM in Thailand

Twee Thaise dames zijn flink bezig met hun kinky spelletjes. De slavin is met haar polsen aan het plafond vastgemaakt en ze draagt een sexy outift waarbij haar meest intieme lichaamsdelen onbedekt blijven. De meesteres draagt en rood latex pakje en netkousen met jarretels. Ze heeft een batje in haar handen waarmee ze de billen van haar slavin rood mept. Met haar andere hand trekt ze aan de haren.

Jonge meiden gaan lekker tongzoenen

Tongzoenden lesbo meiden

De categorie lesbisch was nog een beetje mager gevuld, dus vandaar even een leuke close-up van twee jongedames die op het punt staan om elkaar een ferme tongzoen te geven. De puntjes van hun tongen raken elkaar al aan dus in de volgende frames zou je de beide meiden flink sabbelend, lebberend, likkend, kwijlend en slurpend bezig moeten zien. Klik op de foto voor het vervolg.

Nederlandse scholieren blokken voor het examen

Lekkere tiener gaat vingeren achter haar bureau

Eindexamenleerlingen in het ganse land zijn weer hard bezig om de wiskunde regels en de Duiste grammatica in hun hoofdjes te stampen. Voor velen een zware opgave, maar leerling Babette uit VWO 6 van het Erasmus Lyceum vindt dat je zo af en toe even een break moeten inlassen en wat tijd voor jezelf moet vrijmaken. We kunnen haar niets dan gelijk geven.

Stewardess poseert voor een leuk kiekje

Lekker slipje van geile stewardess

Dit is Ellen en ze is net stewardess geworden. Vlak voordat ze weer aan een nieuwe reis begint poseert ze nog even voor haar vriendje die haar toch enige weken zal moeten missen. Met zo'n foto zal hij het toch best even een tijdje moeten kunnen uithouden. En helemaal met al die andere foto's die ze daarna van zich liet maken...

Aflevering 1: De Werkende Vrouw

Lekkere secretarese op bureau geneukt

Op de redactie van een bekende Nederlandse volkskrant werd eventjes een loonsverhoging geregeld met een medewerkster. Om bewijs achter de hand te houden maakte de redacteur wat foto's, terwijl zijn puddingbuks de interne regionen van haar lichaam een bezoekje bracht. Waarschijnlijk verklaart dat ook de onscherpte van de afbeelding. Met dank aan hun collega's die de foto's nog op de memorykaart van de camera aantroffen en deze vervolgens met ons deelden.

Een kijkje bij de gynaecoloog

Eendenbek bij geile slet in haar kut steken

Het is een doordeweekse dag en iedereen is hard aan het werk. Zo ook de gynaecoloog en zijn assistente. Het fototoestel flitste op het moment dat een eendenbek werd aangebracht in de vagina van een patiŽnte. De assistente staat de gynaecoloog bij waar ze maar kan en zorgt ervoor dat de facturering met de patiŽnte in orde komt. Ook is de assistente verantwoordelijk voor het schoonhouden van de instrumenten. Gynaecologen dragen tijdens het werk handschoenen.

Iets met een huig, fellatio en het onderdrukken van braakneigingen

Deepthroat blowjob van Peter Enis

We quoten van wikipedia: "Deepthroating: (Engels; vrij te vertalen als diep in de keel nemen) is een seksuele handeling, een vorm van fellatio, waarbij een persoon andermans penis in erectie volledig in de mond en/of keel neemt. Voor vele mannen geldt dit als een bijzonder lustopwekkende seksuele handeling. Niet ieder persoon is anatomisch in staat een deepthroat uit te voeren; men moet in staat zijn de braakneiging te onderdrukken die ontstaat door het in contact komen van de penis met de huig. Voor velen vereist het uitoefenen ervan enige vaardigheid."

De foto toont een vrouw die haar braakneigingen bijzonder goed kan onderdrukken en schijnt weinig moeite te hebben met deze seksuele handeling.

Hatelijke groetjes van Nadine op Mallorca

Nadine is boos

"Hoi Peter, zoals je ziet heb ik je helemaal niet meer nodig: ik kan me prima in m'n eentje vermaken. Ga jij maar lekker met je sletje neuken, want ik weet allang dat jij je kleine piemeltje in Ester hebt gestoken. (Hoi Ester, als je dit leest: je kunt de tering krijgen) Indien je je afvraagt wie deze foto nu heeft gemaakt: je zult ze binnekort op internet vinden, zodat je hele familie kan zien wat voor een ontzettend loser jij bent. Hatelijke groeten uit Mallorca, van je ex, Nadine."

Foto's maken en scheren tegelijkertijd

Kutje lekker kaal scheren

Zo, even een keurig nette foto. We zien alleen wat tieten in de verte, maar dat moet kunnen. Gelukkig zien we haar kut niet, want oh-oh-oh dat kan niet. Wel past er een goede waarschuwing bij deze pic: ga niet fotograferen en een dik ingesmeerde muts op hetzelfde moment kaalscheren. Een vagina bevat vaak allerlei flappen en voor je het weet heb je er eentje afgeschoren.

homealone (35)

Online

More info

crystalvicky (19)

Online

More info

angeil (46)

Online

More info

panterfame (47)

Online

More info

eva20wet (22)

Online

More info

lindah (50)

Online

More info
© 2020 KW | Content is licensed by DutchPornMasters.com