Vrouw wil daten Dating Sites Getest Geile Moeders Smart Cams en Hoeren

Stewardess poseert voor een leuk kiekje

Lekker slipje van geile stewardess

Dit is Ellen en ze is net stewardess geworden. Vlak voordat ze weer aan een nieuwe reis begint poseert ze nog even voor haar vriendje die haar toch enige weken zal moeten missen. Met zo'n foto zal hij het toch best even een tijdje moeten kunnen uithouden. En helemaal met al die andere foto's die ze daarna van zich liet maken...

 

Aflevering 1: De Werkende Vrouw

Lekkere secretarese op bureau geneukt

Op de redactie van een bekende Nederlandse volkskrant werd eventjes een loonsverhoging geregeld met een medewerkster. Om bewijs achter de hand te houden maakte de redacteur wat foto's, terwijl zijn puddingbuks de interne regionen van haar lichaam een bezoekje bracht. Waarschijnlijk verklaart dat ook de onscherpte van de afbeelding. Met dank aan hun collega's die de foto's nog op de memorykaart van de camera aantroffen en deze vervolgens met ons deelden.

Een kijkje bij de gynaecoloog

Eendenbek bij geile slet in haar kut steken

Het is een doordeweekse dag en iedereen is hard aan het werk. Zo ook de gynaecoloog en zijn assistente. Het fototoestel flitste op het moment dat een eendenbek werd aangebracht in de vagina van een patiŽnte. De assistente staat de gynaecoloog bij waar ze maar kan en zorgt ervoor dat de facturering met de patiŽnte in orde komt. Ook is de assistente verantwoordelijk voor het schoonhouden van de instrumenten. Gynaecologen dragen tijdens het werk handschoenen.

Iets met een huig, fellatio en het onderdrukken van braakneigingen

Deepthroat blowjob van Peter Enis

We quoten van wikipedia: "Deepthroating: (Engels; vrij te vertalen als diep in de keel nemen) is een seksuele handeling, een vorm van fellatio, waarbij een persoon andermans penis in erectie volledig in de mond en/of keel neemt. Voor vele mannen geldt dit als een bijzonder lustopwekkende seksuele handeling. Niet ieder persoon is anatomisch in staat een deepthroat uit te voeren; men moet in staat zijn de braakneiging te onderdrukken die ontstaat door het in contact komen van de penis met de huig. Voor velen vereist het uitoefenen ervan enige vaardigheid."

De foto toont een vrouw die haar braakneigingen bijzonder goed kan onderdrukken en schijnt weinig moeite te hebben met deze seksuele handeling.

Hatelijke groetjes van Nadine op Mallorca

Nadine is boos

"Hoi Peter, zoals je ziet heb ik je helemaal niet meer nodig: ik kan me prima in m'n eentje vermaken. Ga jij maar lekker met je sletje neuken, want ik weet allang dat jij je kleine piemeltje in Ester hebt gestoken. (Hoi Ester, als je dit leest: je kunt de tering krijgen) Indien je je afvraagt wie deze foto nu heeft gemaakt: je zult ze binnekort op internet vinden, zodat je hele familie kan zien wat voor een ontzettend loser jij bent. Hatelijke groeten uit Mallorca, van je ex, Nadine."

Foto's maken en scheren tegelijkertijd

Kutje lekker kaal scheren

Zo, even een keurig nette foto. We zien alleen wat tieten in de verte, maar dat moet kunnen. Gelukkig zien we haar kut niet, want oh-oh-oh dat kan niet. Wel past er een goede waarschuwing bij deze pic: ga niet fotograferen en een dik ingesmeerde muts op hetzelfde moment kaalscheren. Een vagina bevat vaak allerlei flappen en voor je het weet heb je er eentje afgeschoren.

Ik ga op vakantie en neem mee...

Opblaasbare dildo machine

Op het strand treffen we een jongedame aan die een bijzonder speeltje heeft meegenomen. Het is opblaasbaar en er zit een dikke lul op gemonteerd. Daarnaast is er een afstandsbediening aan. Wat dit nu precies is kun je via deze link bekijken. Ook kun je precies zien hoe dit ding gebruikt kan worden en hoe fijn dit meisje zich er mee vermaakt!

Met z'n allen een vrouw in het gezicht pissen

Gangbang met plassex

HŤ, moet dit nou? Gaat dit niet een beetje te ver? Nee, want deze vrouw trekt er misschien wel een zuur gezicht bij, maar ze had de keuze om zich niet onder te laten zeiken. Nu ze heeft toegestemd krijgt ze een paar liter urine over haar gezicht gesproeid. Hoe je het ook draait of keert, ze zal het niet koud hebben.

De zon schijnt en dus gaan we naaktrijden

Tieten, lesbo's en babes in dure auto's

De is bijna zomer, de zon schijnt, de cabrio's rijden weer dakloos rond en de vrouwen willen graag een kleurtje krijgen. Zo zijn er dames die dat alles perfect weten te combineren door gewoon lekker naakt rond te rijden. Houd u de ogen goed open op de snelweg, want deze dames rijden hard. Klik op de foto voor meer PS Schlampen!

Lekker gezellie met z'n vieren op de foto

Incest binnen het gezin

Een gelukkig gezin, dat zie je zo! Moeder en dochter zijn trots op hun papa en papa is trots op zijn grote vriend en dus zijn moeder en dochter daar ook trots op. Met plezier houden ze papa en zijn vriendje vast om gezellig samen te poseren voor dit leuke gezinsportret. Even een paar kiekjes, maar niet te lang, he! Want nu papa's vriendje wakker is geworden is het misschien wel leuk om daar gezellig wat tijd mee door te brengen! Zowel moeder als dochter vinden dat een puik plan.

sayonaria (36)

Online

More info

katysunmood (42)

Online

More info

HotCurvyGirl (27)

Online

More info

sexymarlin (45)

Online

More info

bustycutie (52)

Online

More info

CharlotteV98 (29)

Online

More info
© 2024 KW